Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én személy szerint már egy ideje meguntam az olcsó, nem igazán fair körülmények közt gyártott ruhák vásárlását és viselését. Inkább veszek magamnak haszált ruhát, ami sokszor egyedibb is mint azok, amelyek a nagy ruhás cégeknél lehet kapni, vagy azt szoktam még csinálni, hogy egy régebbi, már kissé megunt ruha darabra festek valami mintát, így az adott ruha gyakorlatilag egyedivé válik, és új életre kel. Azt gondolom, hogy egyre többen vagyunk, akik szeretnének ésszerűbben vásárolni, illetve újrahasznosítani, amit csak lehet. Ezért az itt található, meglévő ruhadarabok mellett, olyan szolgáltatást is ajánlok az upcycling jegyében, hogy ti eljuttatjátok a megunt, de még jó állapotú ruha darabjaitokat, és a kívánságaitok szerint festek rájuk, majd visszajuttatom hozzátok. Ha érdekel, írjatok nekem üzenetet/e-mailt, vagy hívjatok fel, és megbeszéljük a részleteket :)

 

Más, egyedi ajándékokat is szívesen készítek igény szerint, legyen az egy ruha darab, vagy egy kézzel festett cipő, doboz, kulcstartó, vagy bármi, amit szeretnétek! Egy kis baba szülinapjára például az alábbi táblához hasonló is jó ötlet lehet, ami egyedi, és örök emlék marad (a részleteket, színvilágot stb mindig megbeszéljük előtte természetesen):

Bármi egyedi ötletre nyitott vagyok, imádom, ha teljesíthetek egyedi kívánságot, tehát ne fogjátok vissza magatokat az ötletekkel és az igényekkel! :)